Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
horloge reparatie batterij vervangen horlogeband

Horloge reparatie

Horloge reparatie in Amsterdam. Voor de meest voorkomende reparaties en onderhoud van horloges zoals batterij vervangen, maat verkleinen, push pennen, horlogeband reparatie en beperkt glas vervanging, kroon en wijzerplaat reparatie.

zilver of gouden Horlogeband of kast solderen, repareren en polijsten.
Stalen horloges micro lassen.

Wij doen geen reparaties aan mechanische uurwerken, uurwerk schoonmaak of wijzerplaat restauratie.

Horloge batterij vervangen

Batterijen worden snel ter plekke voor u vervangen. Voorraad batterijen voor alle soorten horloges.

De juiste batterij afmetingen en de juiste techniek zijn belangrijk voor een goede werking van de horloge en om de contacten niet te beschadigen. Bij het batterij vervangen doen wij vooraf een visuele inspectie van de conditie van het horloge. Wij kijken of de vorige batterij goed gezet is, de contacten schoon zijn en kijken naar mankementen bij de pakking, horlogeglas, wijzerplaat en opwindknop.

Duur van de batterij

Wij gebruiken alleen nieuwe batterijen van vooraanstaande merken. De duur van een batterij hangt dan af van het uurwerk. In het algemeen zou het een jaar moeten meegaan. Goedkope uurwerken of uurwerken met veel functies kunnen sneller leeg raken. Daarentegen melden sommige klanten een batterijduur van 3+ jaar.

Tip

Vervang een horlogebatterij zodra het leeg is of laat het eruit halen, anders loopt u de risico dat het op den duur gaat lekken en de mechaniek aantast.

Horlogebanden

Leren horlogebanden

Verscheidene modellen lederen horlogebanden. Maat 8 tot 22mm breedte.
– Extra gesp gat in horlogeband maken.

Verkleinen vergroten

Horlogeschakels eruit halen of uw extra schakels toevoegen om de horlogeband te verkleinen of vergroten. Wordt gedaan terwijl u wacht.

In leren of plastic horlogebanden kan een extra gesp gat gemaakt worden.

Push pin, stiften en splitpennen.

De schakels worden aan elkaar gehouden met verschillende stiften of splitpennen die wij kunnen vervangen. De horlogeband bevestigt aan de horlogekast doormiddel van een verende push pin. Het is een vaak voorkomende reparatie. De push pin is eenvoudig terug te zetten of als het verbogen is kan het goedkoop vervangen worden voor een nieuwe.

Permanente stiften of pennen kunnen wij uitboren, vervangen en permanent bevestigen.

Horlogeband sluit niet goed

Horlogeband sluiting / gesp repareren. Als het niet dicht klikt is er vaak een metalen lipje verbogen of de gehele stalen sluiting. Terug buigen is snel gedaan. Mocht iets afgebroken zijn kan het staal gelast worden.

 

Horlogekast

Wij doen geen horlogemaker gespecialiseerde reparaties zoals mechanische uurwerk schoonmaak of reparaties, glas slijpen of wijzerplaat restauratie.

Opwind kroon

Een afgebroken of doordraaiende kroon weer vastzetten. Als de opwindstift gebroken is kan het mogelijk vervangen worden.

glas vervangen

Gebroken glas laten vervangen of losgeraakte horlogeglas lijmen.

Wijzerplaat

Losgeraakte cijfers en indexen lijmen. Losgeraakte wijzers terugzetten.

Quartz uurwerk

Een uurwerk die op batterijen loopt wordt vaak in zijn geheel vervangen. Wij vervangen alleen quartz uurwerken. Mechanische uurwerk schoonmaak en reparaties doen wij niet.

Zilver & goud horloge reparatie

Goudsmid aanwezig voor alle reparaties aan massief zilver of gouden horloges. Solderen, polijsten en edelmetalen onderdelen aanmaken.

Solderen

Met zilver of goud soldeersel gebroken onderdelen zoals de horlogeband of sluiting solderen.

micro lassen

Gelokaliseerde veilige warmte en snel. Lassen naast warmte gevoelige plekken. Verschillende metaal soorten aan elkaar lassen. Staal horloge micro lassen.

Polijsten

Zilver of gouden horloge polijsten. Grove krassen wegslijpen. polijsten tot een hoogglans of matteren.

Staal horloges micro lassen

Speciaal bij ons aanwezig micro lasser voor kleine stalen onderdelen zoals bij stalen horloges of stalen sieraden. Staal solderen is moeilijk en normale lassers zijn te groot voor fijn werk. Het micro lassen gebeurt snel en nauwkeurig met een naaldpunt. Er vormt een sterke staal aan staal verbinding en er is vrijwel geen nabewerking nodig. Gaten kunnen opgevuld worden met staal en daarna egaal gepolijst worden.

 

kosten

om u een indicatie te geven:

batterij vervangen            € 10
verkleinen vergroten vanaf € 5
stiften vanaf € 5

Wij leveren maatwerk en moeten altijd een artikel eerst inspecteren voordat wij een vaste prijsopgave kunnen maken. Dit in verband met de verschillende maten, constructies, staat, materiaal en mogelijke complicaties zoals gezette stenen of emaille.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.